Welke Fabulous Lady ben jij?

SIGG fabulous lady flessen

 

Maak nu kennis met onze 4 klassieke SIGG Fabulous Ladies.

Kleur is overal om ons heen en bepaalt voor een groot deel hoe we ons voelen en hoe we de wereld om ons heen ervaren. De kleur die jou aanspreekt zegt vaak iets over je karakter. Ook beïnvloedt het onze stemming en geeft bepaalde informatie weer. Het zorgt direct voor een associatie, zoals: vrolijk of verdrietig, druk of rustig, warm of koud. We hebben allemaal wel een favoriete kleur, toch bestaat onze garderobe doorgaans uit een diversiteit aan kleuren. De keuze van onze kleding past vaak bij hoe we ons voelen of we zoeken juist een kleur uit die ons vrolijk maakt!

De Trendsetters

De Trendsetters van dit voorjaar zijn opvallend, vrolijk en bepalend voor het nieuwe seizoen!

‘Lady in Red’ is voor de warme en gepassioneerde vrouw, met veel energie. Krachtig, eigenzinnig, een pionier die vertrouwen geeft aan anderen. De kleur van de liefde!

‘Lady in Pink’ is voor de metgezel, verzorgend, met zachte liefdevolle energie. Romantisch en aanhankelijk, attent en zorgzaam. Kleur van de hoop!

‘Lady in Aqua’ is voor de open, intuïtieve en communicatieve vrouw, zelfbewust met sterke organisatorische vaardigheden. De kleur voor creativiteit en gevoeligheid!

‘Lady in Orange’ is voor de warme, uitbundige en optimistisch vrouw. Zij draagt opbeurende en verjongende energie bij zich. Ze is avontuurlijk en onafhankelijk.

Vier unieke flessen voor de Fabulous women! De perfecte accessoire die je voorjaars-look  opvrolijkt, inclusief met witte dop, voor het lessen van de dorstige momenten!

Een perfecte en praktische combinatie van schoonheid, duurzaamheid en design.

Een reactie op “Welke Fabulous Lady ben jij?

  1. Pingback: Classic Men - Webshop voor SIGG drinkflessen - getSIGG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *