SIGG Thermo fles

SIGG ThermoSIGG Thermo

SIGG Thermo

Groot was mijn vreugde bij de recente lancering van de nieuwe serie SIGG Thermo flessen. Ik vind ze echt geweldig, zowel in vormgeving als in gebruik. De hand/draag greep is ideaal voor onderweg en geeft het design een extra touch. De kleinere maten zijn uitgerust met een standaard theefilter, ideaal voor de theeliefhebber! De grotere uitvoering komt met een extra beker, die zowel op de bovenkant als de onderkant bevestigd kan worden. Dus voor ieder wat wils.

Isolerende werking

Dankzij de dubbelwandige isolatie, kunnen dranken voor vele uren zowel koud- als warm gehouden worden. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan het drinken van warm water. Daarom neem ik standaard, naast een gewone SIGG fles, ook vaak een thermo fles mee als ik de deur uit ga. Met een vaste plek in de auto, in de fietstas of mijn handtas.

Design

Het ontwerp van de nieuwe SIGG Thermo-collectie doet denken aan de iconische SIGG vorm. De strakke lijnen en de combinatie van antraciet en wit geven de Thermo’s een pure, stijlvolle en chique uitstraling. De schroef dop is geïnspireerd op de oorspronkelijke SIGG dop, gemakkelijk te dragen en comfortabel in zijn gieten. Ontworpen naar de behoefte van de ‘moderne nomaden’ die altijd onderweg zijn.

SIGG THERMO: de perfecte metgezel voor elke forens, wandelaar en reiziger. 

 

2 reacties op “SIGG Thermo fles

  • getSIGG zegt:

   Beste Liselotte, fijn dat je zo tevreden bent met deze fles. Ik adviseer je contact op te nemen met de shop waar je deze fles hebt gekocht. Zij kunnen dan kijken of ze wat voor je kunnen doen.
   Succes!
   Ramona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *