SIGG als oplossing

SIGG als oplossing

Vandaag de dag beseffen we steeds meer dat voldoende water drinken noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van ons lichaam. Een hele uitdaging voor de ‘moderne nomade’ die voortdurend onderweg is.

Wij bieden een duurzame oplossing met onze SIGG drinkflessen, die al gauw een trouwe metgezel wordt voor onderweg, tijdens het sporten of gewoon voor dagelijks gebruik. Een veilige drinkfles die je keer op keer kunt gebruiken, zonder nadelige bijwerkingen. Onze 100% recyclebare aluminium SIGG flessen bevatten een BPA vrije binnencoating, die veilig is voor je gezondheid en geen nare geurtjes of smaken achterlaat.

 PET plastic fles

De toenemende vraag naar puur drink water is een feit, waar de voedingsindustrie gretig op inspeelt. Met als gevolg dat we met z’n allen steeds meer water uit plastic flesjes zijn gaan drinken. Deze zogenaamde PET flesjes worden ook veelvuldig door kinderen gebruikt voor o.a. limonade en sap. Echter deze plastic flesjes bevatten DEHP. Als deze gaat lekken is het schadelijk voor onze gezondheid en mogelijk kankerverwekkend, vooral bij hergebruik.

Daarnaast bezorgen deze flesjes een groot belast voor ons milieu. Het plastic is moeilijk afbreekbaar, met alle gevolgen van dien voor onze flora en fauna.

SIGG biedt een oplossing voor onze gezondheid en het milieu. Een win-win situatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *