Veelgestelde Vragen

Lees eerst onze “Veelgestelde Vragen” voordat u contact met ons opneemt.

Wat is de levertermijn van mijn order?
Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te leveren.
Kan ik op een ander afleveradres laten bezorgen?
Dat kan. U kunt bij de adresgegevens een ander bezorgadres opgeven dan het factuuradres.
Hoe wordt mijn order verzonden en wat zijn de verzendkosten?
Uw order wordt verzonden via PostNL. Zodra uw bestelling verzonden is, krijgt u een e-mail met een Track&Trace code, zodat u zelf uw bestelling kan volgen. Orderbedragen onder de € 50,- bedragen € 4,75. Boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis.
Hoe kan ik betalen?
U kunt op meerdere manieren betalen: via iDeal, Paypal, Paypal Express en Bankoverschrijving.
Hoe krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling retourneer?
getSIGG zal z.s.m. na ontvangst het factuurbedrag restitueren op het rekeningnummer dat gebruikt is bij de betaling.
Kan ik producten terugsturen?
Het is mogelijk om uw producten te retourneren, binnen 8 dagen, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking met factuur. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Uw aankoopbedrag wordt z.s.m. terug gestort. 
Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dat?
Stuur ons z.s.m. een mail met uw annulering. Mocht uw bestelling al verstuurd zijn, lees dan één van de vragen hierboven.
Zijn de prijzen inclusief BTW?
Alle genoemde prijzen in de getSIGG webshop zijn inclusief het Nederlandse BTW tarief.
Kan ik vanuit het buitenland bestellen?
Ja dat kan, voor € 11,50,- verzendkosten naar de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden. Voor alle andere landen, neem even contact met ons op.  
Kan ik eerdere bestellingen terugzien?
Als u een account aanmaakt, kunt u met uw e-mail adres en wachtwoord bij 'Account inloggen'. Vervolgens kunt u alle eerdere bestellingen terugvinden.
Moet ik een account aanmaken voordat ik een bestelling plaats?
Om te bestellen heeft u geen account nodig. Als u wel een account neemt kunt u al uw bestellingen terugvinden en een wensenlijstje maken. Dit kunt u allemaal terugvinden onder 'Mijn Account'.
Wat doet getSIGG met mijn persoonlijke gegevens?
getSIGG gebruikt uw gegevens uitsluitend om u van dienst te kunnen zijn bij bestellingen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Hier vindt u de privacy verklaring van getSIGG.  
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik dat opvragen?
Indien u uw wachtwoord bent vergeten klikt u op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ op de inlogpagina. U krijgt vervolgens een scherm te zien waar u uw e-mailadres moet invoeren. Als u vervolgens op ‘Verzenden’ klikt, ontvangt u een e-mail met een link. Als u op deze link klikt, opent zich een pagina waarin u een nieuw wachtwoord kunt opgeven. Nadat u op ‘Ga verder’ heeft geklikt, kunt u inloggen met uw nieuwe wachtwoord. 
Hoe worden de SIGG flessen gemaakt en waarvan?
Sinds 1908 zijn SIGG flessen ontworpen en vervaardigd in de SIGG fabriek in Zwitserland, een van de meest eco-vriendelijke landen in de wereld. Als onderdeel van onze inspanningen om onze milieugevolgen te beperken, worden al onze kwaliteitssystemen en processen bijgewerkt op een permanente basis. Alle gebruikte materialen van onze producten voldoen aan de wettelijke vereisten in Europa en de VS. Zij zijn gecertificeerd en bevatten geen schadelijke chemicaliën. SIGG flessen zijn onafhankelijk getest- als u wilt controleren dat onze producten onze beloften waarmaken.
Waar worden de SIGG flessen ontwikkeld en geproduceerd?
Alle SIGG flessen worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Frauenfeld, Zwitserland. Met uitzondering van de Thermo Collectie.
Is het mogelijk dat de verf aan de buitenkant van de fles losraakt?
Regelmatige kwaliteitstesten verzekeren een krachtige externe coating. Echter, diepe krassen of grote deuken kunnen barstjes veroorzaken op de buitenlaag. Indien er vocht tussen de coating en de buitenkant van de fles komt, kan de verf beginnen schilferen. Dit heeft geen enkele wijze invloed op de functionaliteit van de fles.
Kan een deuk in de fles de binnencoating van de fles beschadigen?
Nee, omdat de binnencoating elastisch is. Dit betekent dat eventuele deuken geen schade aanrichten aan de binnencoating en daardoor blijven de SIGG flessen volledig bruikbaar.
Kan ik koolzuurhoudende dranken in een SIGG fles doen?
Ja zeker! Onze New Active Top heeft zelfs een speciale ventilatiefunctie die ervoor zorgt dat de koolzuur ontsnapt voordat u gaat drinken. Voor alle SIGG flessen raden wij aan de fles niet verder dan twee centimeter onder de drinkhals te vullen en de druk te verlagen door het openen van de fles.
Kan de SIGG fles gebruikt worden voor kokend water?
Nee. Extreme hitte kan de buitenste verflaag beschadigen. Er bestaat ook een risico dat er brand veroorzaakt wordt omdat aluminium een goede warmte geleider is.
Hoe kan ik mijn SIGG fles het beste schoonmaken?
Was je SIGG fles altijd met de hand. Spoel de fles en de dop met warm water na ieder gebruik. Laat open om te drogen en bewaar de fles altijd met de dop eraf. Voor zwaar vervuilde flessen kunt u de fles reinigen met een speciale SIGG schoonmaak tablet met borstel. Bij de kinder- en sportdoppen, alsook de New Active Top is het raadzaam de individuele stukken regelmatig met de hand schoon te maken. De onderdelen zijn gemakkelijk uit elkaar te halen.
Kan ik mijn SIGG fles in de vaatwasser doen?
Wij adviseren je fles niet in de vaatwasser te doen. De agressieve schoonmaak blokjes die voor de vaatwasser gebruikt worden, kunnen de buitenste verflaag en de binnencoating aantasten. De garantie geldt ook niet als de fles in de vaatwasser beschadigd is. Door de smalle openingen bij de meeste flessen wordt de fles ook niet goed gereinigd. Om ervoor te zorgen dat je heel lang met je SIGG fles kan doen, adviseren wij je ze met de hand schoon te maken. Spoel je fles en dop na ieder gebruik met warm water, laat open om te drogen en bewaar altijd met de dop los.
De bodem van mijn nieuwe fles heeft een inkeping, waarom ?
Dit is een “registratie inkeping”. Je kunt ze op alle SIGG flessen vinden. Dit kenmerk wordt gebruik om de fles te positioneren tijdens het bedrukken. Deze inkeping heeft geen invloed op de stabiliteit van uw fles.
Ik heb een tip.
Wij horen graag van u of er producten zijn die u mist of iets anders waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
Ik heb een klacht.
Wij vinden het vervelend dat wij niet hebben voldaan aan uw wensen. Meld uw klacht via ons contactformulier of mail ons op [email protected] Wij zullen z.s.m. reageren. 

Stuur ons een email

Adresgegevens

getSIGG
Kersenlaan 27
7322 SB Apeldoorn

Tel: +31 6 480 810 52
Email: info@getsigg.com

KVK nr: 54968429
BTW nr: NL001706912B46

getSIGG is onderdeel van Digi Del Mar.