Ons lichaam bestaat voor 70% uit water, het drinken van water is daarom ook erg belangrijk voor het optimaal functioneren van onze gezondheid! Helaas wordt hierdoor veel gebruik gemaakt van plastic flesjes, die grotendeels op onze vuilnisbelt terecht komen en dus erg belastend zijn voor ons milieu. Alleen al in Nederland worden er gemiddeld zo’n 500.000 plastic flesje per dag weggegooid, dat zijn er 182.500.000 op jaarbasis! Dan hebben we het nog niet eens over de schade die deze PET flesjes aan onze gezondheid kan toebrengen!

Het kraanwater in Nederland is van goede kwaliteit, mede door de strenge eisen waaraan het moet voldoen om het schoon en gezond te houden. Gemiddeld betalen we voor 100 liter kraanwater 0.15 cent, daar kun je je eigen SIGG fles heel wat keren mee opvullen. Kortom, prima drink kwaliteit voor een lage prijs, zonder het milieu extra te belasten.

 


bg_image

Ramona Pietersz
designer

Persoonlijk ben ik al ruim 15 jaar een enthousiaste liefhebber van de producten van SIGG. Destijds vooral door de functionaliteit tijdens mijn outdoor activiteiten, in combinatie met de mooie designs. Het verrast me ook hoe SIGG iedere keer weer in staat is zijn collectie uit te breiden met mooie, bijzondere en innovatieve ontwerpen!

Ik heb inmiddels een leuke verzameling SIGG flessen, in vele vormen, kleuren en maten. Voor iedere gelegenheid een geschikte fles. Ik ga letterlijk de deur niet uit zonder mijn SIGG!Mijn persoonlijke enthousiasme, en een toenemende bewustzijn over de werkelijke zin van een duurzame levensstijl, heeft ertoe geleid dat ik het aanbieden van de SIGG drinkflessen als een toegevoegde waarde zie voor het welzijn van onszelf en die van onze planeet.

Mijn motto: ‘Buy Less, Consume Smart’, past helemaal binnen het concept van getSIGG.