Een ode aan de Classic Men!

SIGG Classic serie

 

In navolging op ons artikel van afgelopen week over de ‘Fabulous Lady’s’, zijn wij geïnspireerd door de mannen om een speciale ode aan hen te wijden. Onze SIGG collectie bestaat uit een ruime verzameling aan prachtige flessen in diverse kleuren geschikt voor de Classic Men. We hebben deze keer gekozen voor de ‘touch’ collectie, vanwege zijn behouden, robuuste en klassieke uiterlijk.

Zwart voor de geraffineerde man

Mannen hebben doorgaans een lichte voorkeur voor zwart. Een sterke voorkeur voor de kleuren zwart en blauw kan ook sociale en culturele normen weerspiegelen.

Zwart staat voor zelfbeheersing en discipline, onafhankelijkheid en een sterke wil. Het geeft een indruk van gezag en macht, maar ook van verdriet en woede. Het is de kleur van het verborgene, het geheimzinnige en het onbekende.

Zwart wordt vaak gebruikt voor het toewijzen van elegantie en verfijning. Zwart is ook een sexy kleur met een vleugje mysterie.

Mensen die graag zwart dragen zijn doorgaans conventioneel, conservatief of hebben een verfijnd eigenbeeld met een hoge eigenwaarde.

Stabiel en vriendelijk met blauw

Blauw is favoriet voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Het is mogelijk dat het kalmerend effect van blauw de kleur zo populair maakt. Dit is een kleur die tot doel heeft vrede en rust na te streven, ter bevordering van lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Het is tevens de kleur van vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit. Hij heeft een hekel aan confrontatie’s en doet de dingen het liefst op zijn eigen manier.

Blauw heeft ook betrekking op één-op-één communicatie, met name met de stem – de waarheid spreken via verbale expressie – het is de leraar, de spreker in het openbaar.

Blauw heeft de tendens kracht uit te stralen, alsmede autoriteit en betrouwbaarheid en heeft tevens een vriendelijke, vredige en rustgevende natuur.

Krachtig met rood

De kleur rood is de kleur van energie, passie en actie. Deze kleur is warm en positief en wordt geassocieerd met onze meest fysieke behoeften en onze wil te overleven. Het straalt een sterke en krachtige mannelijk energie uit. In sommige culturen duidt rood op zuiverheid, vreugde en viering.

Het staat ook voor een pioniersgeest en leiderschapskwaliteiten, bevordering van ambitie en vastberadenheid. Rood geeft ook wilskracht en vertrouwen aan degenen die verlegen zijn of een te kort aan wilskracht hebben.

Sporters die ervoor kiezen om rood te dragen hebben meer de neiging om te winnen, ‘dressed to win’. Onderschat niet de rode stropdas die favoriet is bij vele mensen in leidinggevende posities.

Een ware beleving

De “Swiss Emblem drinkfles, in zwart- blauw- en rood Touch” zijn perfect voor de moderne klassieke man van vandaag; tijdens vakantie’s, woon- en werkverkeer en sportactiviteiten. Keer op keer kan hij genieten van een verkoelende slok uit zijn unieke drinkfles. Op deze manier wordt de eenvoud en gemak van alle dag een ware beleving. getSIGG biedt een ideale oplossing die functionaliteit, duurzaamheid, plezier en design combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *