De Geheime Boodschap van Water

emoto's kristallen

“Woorden zijn trillingen van de natuur. Positieve woorden creëren balans; negatieve woorden creëren chaos! Dat is de wet van het Universum”. ~ dr. Masaru Emoto

Bevroren Kristallen

Dankzij de experimentele onderzoeken van de Japanse Masaru Emoto kunnen we water in bevroren kristallen zien, die de genezende kracht bevestigt van harmonieuze muziek, positieve gedachten en uitingen van liefde en waardering.

emoto water kristallen

De Japanse onderzoeker vroor watermonsters in die van te voren waren blootgesteld aan positieve of negatieve woorden, gedachten, emoties of verschillende soorten muziek.

Door daarna foto’s te maken van de gevormde ijskristallen, heeft Emoto aangetoond dat mooie woorden en muziek prachtige kristallen tevoorschijn brengen en negatieve vormen van uitingen lelijke misvormde kristallen.

 

Wij en de Wereld

Aangezien een volwassen lichaam minimaal voor 70% uit water bestaat, bewijst dat onze gedachten en woorden niet alleen van grote invloed zijn op onszelf, maar ook op die van de wereld om ons heen. Het mag duidelijk zijn dat als we omringd worden door positieve gedachten en woorden, we dichter bij de schoonheid en vitaliteit van de natuur staan.

Onze Invloed

In het boek ‘De Boodschap van Water’ benadrukt Emoto de noodzaak ons water te beschermen en ons bewust te worden van onze invloed daarop, d.m.v. uitingen van respect en betrokkenheid met elkaar, liefdevolle gedachten en woorden van dankbaarheid.

Kortom, een beter begrip over de heilzame werking van water kan ons helpen naar een meer harmonieus leven voor onszelf en de gehele mensheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *