De 7 Wetten van Authentiek Succes

SIGG blog De 7 wetten van authentiek succes

Succesvol zijn is iets waar we allemaal op één of andere manier naar verlangen! Toch lijkt het vaak iets wat vooral bereikt wordt door hard werken, worstelingen of puur geluk. Iets dat je moet verdienen. Echter, door de Wet van Aantrekkingskracht wordt het een stuk eenvoudiger, gezien het alleen in onszelf gevonden kan worden. Je trekt datgene aan wat resoneert met je zelf uitstraalt. Succes wordt dus grotendeels bepaald door je persoonlijke overtuigingen, hoe je denkt en in combinatie met de kwaliteit van je leven in het algemeen.

De 7 Wetten van Authentiek Succes zijn:

 

1. Zelf-liefde en oprecht in jezelf geloven

Waardeer jezelf om wie je bent als mens, met de kwaliteiten die je in je hebt om de persoon te worden die je bedoelt bent te zijn!

2. In je kracht staan

Geloof in wie je bent en wees er trots op met alles wat je tot nu toe hebt bereikt. Word je eigen coach! Ieder van ons is uniek en we hebben allemaal een speciaal doel in ons leven. In de meeste gevallen is het iets waar je goed in bent en je vreugde geeft.

3. In verbinding staan met je gevoel

Hier ligt de ware kracht van manifestatie, die bereikt kan worden d.m.v. meditatie en zelfreflectie. Wanneer je bewust wordt van wat er werkelijk in je omgaat en je verbindt met je innerlijke kracht, zal je zelfvertrouwen toenemen. Als gevolg hiervan zal je handelen vanuit moed en vertrouwen.

4. Levensstijl en voeding

Eet voedsel dat correspondeert met je hogere doel. Eet voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde, die niet alleen je lichaam voedt maar ook je ziel. Je energiesysteem werkt nu eenmaal beter met voedsel met een hoge voedingswaarde; vers, onbewerkt en bij voorkeur biologisch en vegetarisch. Uiteindelijk ben je wat je eet!

5. Stop met vergelijken

We zijn allemaal uniek op onze eigen specifieke manier. Geen twee personen zijn hetzelfde. We zijn allemaal geboren om een verschil te maken, op een manier zoals geen ander dat kan. Spreek de waarheid en creëer je eigen leven. Tenslotte ben je de regisseur van je eigen leven!

6. Risico’s nemen

Door groot te dromen, kom je dichter bij de verwezenlijking van je diepgewortelde dromen en wensen. Het nemen van risico’s is een belangrijk onderdeel bij het manifesteren van je dromen. Mits deze in overeenstemming zijn met wie je werkelijk bent en goed voelen. Je zult het weten door de hoeveelheid energie en plezier die je toekomt.

7. Oefenen

Door herhaaldelijk te oefenen zal je zelfvertrouwen en je innerlijke kracht toenemen. De grootte van je succes zal bepaald worden door je bereidheid om keer op keer opnieuw te proberen. Tegenslag te overwinnen door deze te gebruiken als opstapjes naar de ideale versie van jezelf. een paar voorbeelden van mensen die tegenslag in hun leven hebben getrotseerd zijn:  Albert Einstein, Oprah Winfrey, Steve Jobs, Walt Disney, Michael Jordan and The Beatles.

 

De weg naar succes is een persoonlijke ervaring voor één ieder van ons, die begint met het zetten van een eerste stap: actie ondernemen! Het is een stap-voor-stap proces, die zich op een eigen unieke manier ontwikkelt. 

Kortom: Het geheim van Authentiek Succes is het creëeren van je eigen unieke waardesysteem en het lef hebben om boven de middelmaat uit te stijgen en jezelf durven onderscheiden van de menigte!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *